5 Mart 2015 Perşembe

ABDULLAH ÇAĞRI ELGÜN: "TEK ADAM KARŞISINDA MEDYANIN SESİ KISILDI"

"TEK ADAM KARŞISINDA MEDYANIN SESİ KISILDI"

Medyaya baskı yapıldığını ve medyanının sesinin kısıldığını dile getiren Bürokrat Abdullah Çağrı Elgün, “Tek adamın gücü ve ihtarı karşısında; medyanın büyük çoğunluğunun sesi kısılmış, ne ordu komutanları ne bakanlar ne vekillerin sesleri çıkmamaktadır. Devleti gelenekler içinde yaşatan bürokratlardan hemen hepsi bir ihtilâl döneminden daha hazin ve elem verici bir şekilde yerlerinden alınarak müşavir ve araştırmacı yapılmış, 40 bine yakın emniyet mensubu yerlerinden alınıp sürülmüş, bir kısmı mahkûm edilmiştir. Camilerdeki İmamlar, okullardaki idareci ve öğretmenler görev yerleri değiştirilmiştir.” şeklinde konuştu.

16 Şubat 2015 Pazartesi 10:48

Medyaya baskı yapıldığını ve medyanının sesinin kısıldığını dile getiren Bürokrat Abdullah Çağrı Elgün: “Tek adamın gücü ve ihtarı karşısında; medyanın büyük çoğunluğunun sesi kısılmıştır. Ne ordu komutanları ne bakanlar ne vekillerin sesleri çıkmamaktadır. Devleti gelenekler içinde yaşatan bürokratların hemen hepsi bir ihtilâl döneminden daha hazin ve elem verici bir şekilde yerlerinden alınarak, Müşavir ve Araştırmacı yapılmış, 40 bine yakın emniyet mensubu yerlerinden alınıp başka illere sürülmüş, bir kısmı mahkûm edilmiştir.  Camilerdeki İmamlar, okullardaki idareci ve öğretmenler görevden el çektirilmiştir. ” şeklinde konuştu.
Bürokrat ve MHP’den Kayseri Milletvekili Aday Adayı Abdullah Çağrı Elgün: 
“Ülke sadece millete aittir. Liderler ve devleti idare edenlerin vatan topraklarının ve üzerindeki nimetlerinin tasarrufları milletin menfaatine dayanır. Devlet yöneticileri, idareciler ve bunların yakınları menfaat çetelerinin tasarrufunda hiç değildir.Görevleri bittiğinde veya öldüklerinde yerine milleti idare edecek yeni liderler geçer.” dedi.

“DOĞU’YU ANADOLU TOPRAKLARIMIZDAN AYIRDILAR”
“Ülke, ülkeyi idare edenlerin, oğulları, kızları, damatları, yakın dost, teşeron şirketler ve “Bu milletin anasını avradını… “ diye hakaret eden, ihale hortumcularının bölüştüğü, ortak malı değildir.” Diyen MHP Kayseri Milletvekili aday adayı Elgün, bugün hükümetin geçmişte yapılan hataları tekrarlamakta ısrarcı davrandığını; ve Doğu’yu Anadolu’dan ülkeden ayırdığını ifade etti.
Aday adayı Elgün, sözlerine şu şekilde devam etti: “Yapılan eylemlere BARIŞ SÜRECİ aldatmacasını yakıştıran devleti yönetenler, iktidar koltuğunu sağlamlaştırma telaşına düşmüştür. Buna bağlı olarak Doğu bölgemizde bağımsızlık adına kurulmuş bulunan yerel yönetimlere karışmama kararı almıştır. Bu sebeple, sokak ortasında askeri, memuru, masum halkı kurşunlayan, öğretmeni, hemşireyi dağa kaldıran, vatandaşın seyahat etme özgürlüğünü elinden alan, serbest ticaret ve teşebbüsü ortadan kaldıran, yol kesen, okul yakan, bayrağımızı indiren ve kimlik soran eşkıya; kendi halkı adına vergi toplayan güce ulaşmıştır. 

“HALKIMIZI UYUTMAYA DEVAM EDİYORLAR”
“Hükümet ve bunun sorumlu bürokratları, büyük bir acizlik içinde aymazlıkla halkı Müslümanlık, HAK ADALET ve EŞİTLİK ADINA kandırmağa, uyutmağa devam etmektedir.” Diyen Bürokrat Elgün: Türk’e hakaret edenlere, onun bayrağını indirenlere; Türk’ün adını tarihten silmek isteyenlere dur deme cesaretini göstermekte acze düştüğünü belirtti.
“MEDYANIN SESİ KISILDI”
Elgün, “Atalarımızın da tarihte böyle yanlışlıklar yaptıkları görülmüş, ülkeyi oğulları ve kardeşleri arasında paylaştırmışlardır. Bunun içindir ki ülkeler bölünmüş, halk parçalanmış ve devlet yaşamamıştır.
Tek adamın gücü, ihtirası ve ihtarı karşısında; medyanın büyük çoğunluğunun sesi kısılmıştır.Ne ordu komutanları ne bakanlar ne de vekillerin sesleri çıkmamaktadır. Devleti gelenekler içinde yaşatan bürokratlardan hemen hepsi bir ihtilâl döneminden daha hazin ve elem verici bir şekilde yerlerinden alınarak Müşavir ve Araştırmacı yapılmış, 40 bine yakın emniyet mensubu yerlerinden alınıp sürülmüş bir kısmı mahkûm edilmiş; Camilerdeki İmamlar, okullardaki idareci ve öğretmenler azledilmiştir. Bizden olanlar ve ötekiler adı ile ayırıma tabi tutulan bu Asil milletin evlatları, kendi oyu ile iktidar yaptığı bu hükümetten büyük bir vurgun yemiş; ülke Doğu(Kürdistan) ve Batı<(Anadolu) olmak üzere olarak bölünmüştür.” şeklinde konuştu.

“GÜÇ TÜKENİR, BİLGİ YAŞAR”
Kişinin gücünün, günün birinde tükeneceğini; ancak bilginin ebedî kalacağını vurgulayan Elgün: Bilginin ışığı kapalı gözlerden bile içeri sızdığını ve aydınlığa kavuşturduğunu kaydetti. Elgün: “HAYVAN ÖLÜR SEMERİ KALIR; İNSAN ÖLÜR ESERİ KALIR. Gidenin değil bırakmayanın ardından ağlamalı… Bırakanın da bıraktığı yerden devam etmeli. Savaşı, kargaşayı, ülke üzerinde dolaşan KARABULUTLARI silmek; doğuda kurulan devleti ülkeye katmak; ve Kürt-Türk kardeşliğini yeniden tesis etmek için harekete geçme zamanıdır. Savaşı sevmem; mecbur olmadıkça ve hayatlarımıza kastedilmedikçe bir cinayet olduğuna inanırım; fakat yine de bilirim ki: Türk’ün yumruğu, her daim inip kalkmalıdır. Duracak dinlenecek zamanımız ve hakkımız yok; hayat ise kısadır.” dedi.
Elgün:“Ülke huzurunu yeniden sağlamak için harekete geçme zamanıdır. Uyan ve kendine gel! Ya var olacaksın, ya da ebedî olarak tarihten silinip gideceksin?” diyerek sözlerini tamamladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder